Algemene Voorwaarden

  • Alles wat je koopt op nulekkerinjevel.nl is voor je eigen verantwoordelijkheid. Wij zijn nimmer verantwoordelijk voor de keuzes die jij maakt naar aanleiding van de programma’s,cursussen en test.
  • Alles wat je koopt op nulekkerinjevel.nl is voor je eigen gebruik. Het kopieren of doorsturen van materiaal is ten strengste verboden.
  • De prijs van de artikelen die je koopt is inclusief BTW. Je betaalt vooraf het artikel dat je gekozen hebt uit de webwinkel en ontvangt je artikel dan per email.
  • Als een werkgever een coupon geeft aan zijn werknemer worden die per factuur betaald aan nulekkerinjevel.nl
  • De normale retourregeling is niet van toepassing op de artikelen van nulekkerinjevel.nl omdat het digitale artikelen betreft.

Het herroepingsrecht:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Privacy

Wij garanderen je privacy en zullen je gegevens nooit aan derden doorgeven. Je gegevens zijn strikt persoonlijk. We zullen de uitslagen van de test nimmer met derden delen. Je email adres zullen we gebruiken om je op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen rondom nulekkerinjevel.nl. Natuurlijk kun je je daar elk moment voor afmelden.

Klachten

Als je een klacht hebt kun je die rechtstreeks bij ons indienen of bij de geschillencommissie. nulekkerinjevel.nl is een onderdeel van Psychologenpraktijk Lexmond in Gorinchem.