conflicten
Met het tuinmodel lekker in je vel en goede relaties zonder conflicten
button
Videocursus lekker in je vel en goede relaties
button
Videocursus relaties
button
Videocursus opvoeden
button
Videocursus Jongeren

Weet je het af en toe niet meer? Zit je met je handen in het haar over jezelf, je relaties en/of je opvoeding?  Zit je niet lekker in je vel? Heb je teveel ballen in de lucht en psychische problemen? Lopen je relaties niet goed? Heb je vaak ruzie en conflicten? Heb je conflicten in de opvoeding? Zit je kind niet lekker in zijn/haar vel?

Door onze videocursussen, testen en ander materiaal leer je op een andere manier met problemen en conflicten om te gaan. Je krijgt de tools die nodig zijn om jezelf beter te voelen en om conflicten op te lossen! Je wordt mentaal sterker en krijgt grip op de situatie. We gebruiken het tuinmodel, waarin we het leven vergelijken met een tuin, hek en volkstuincomplex. Door dit model wordt het leuk en inspirerend om aan jezelf en je relaties te werken. Het tuinmodel is ook uitgebreid beschreven in het boek Hekwerk en Schuttingtaal. Het tuinmodel helpt om problemen en conflicten vanuit de kern, blijvend op te lossen. Dus geen symptoombestrijding en droge stof! De testen vertellen je welke vaardigheden en tools je mist en die kun je met de cursussen bijspijkeren. Je kunt de cursussen volgen, waar en wanneer het jou uitkomt.

Het resultaat: je wordt trots op jezelf, je leven en krijgt zelfvertrouwen. Je begrijpt wat je kunt doen en laten in je eigen leven, relaties en opvoeding. Je hebt de juiste tools. Dat maakt sterker en gelukkiger. Je hebt jouw  leven op orde.

Speciale aanbieding:

Videocursus Lekker in je Vel en Goede Relaties incl Mentale Vaardighedentest en Magazine:

Mentale Vaardigheden om je conflicten op te lossen

Het aanleren van nieuwe vaardigheden geeft een hogere score op mentale gezondheid.  De ervaring leert dat vele psychische, relationele en opvoedingsproblemen hierdoor efficiënt worden opgelost. Door het volgen van de cursussen heb je misschien geen psycholoog nodig of kun je al zelf aan de slag als je op hulp moet wachten. Met het tuinmodel krijg je direct overzicht en leer je in 10 stappen om je leven en relaties op orde te krijgen. Je begrijpt daarna ook, hoe veel hedendaagse diagnoses zoals bijv. ADD, ADHD, Aan Autisme verwante stoornissen, Depressie, Borderline en Angst ontstaan. Nulekkerinjevel.nl is een onderdeel van Mentaalvaardig.nl. Deze site is voor professionals.