Deze cursus is het vervolg op de online basiscursus Lekker in je vel en goede Relaties.  Start eerst met deze cursus, dan heb je al een goede basis.

Het vervolg is deze online cursus. Deze is voor iedereen die graag een goede relatie wil hebben of wil onderhouden, maar zelf niet goed weet hoe dit moet. Om een goede relatie te hebben of te onderhouden is het nodig dat je lekker in je vel zit, grenzen aan kunt geven maar ook grenzen accepteert. Hier zijn mentale vaardigheden voor nodig. Met het tuinmodel kun je op een goede manier jouw problemen inzichtelijk maken. Het tuinmodel is een effectieve bewezen methode. Het is een denkmodel dat een gemeenschappelijke taal oplevert, waarin men zichzelf en elkaar kan helpen.

Aan de slag met jouw relatie!

De videocursussen kun je op elk moment en elke plaats volgen. Je blijft volledig anoniem. Je kunt ook ons anoniem mailen met bijv alleen je voornaam. Alle vragen zullen wij vertrouwelijk behandelen en komen persoonlijk binnen bij Trudi Mesch, psycholoog. Zij heeft beroepsgeheim.