afbeelding
Je wordt mentaal sterker en krijgt grip op de situatie

NuLekkerinjeVel.nl is een onderdeel van Psychologenpraktijk Lexmond, waarin divers geschoolde trainers werkzaam zijn. De trainers hebben allen ervaring met verschillende soorten hulpverlening: organisaties, bedrijven, volwassenen, kinderen, mantelzorgers en mensen met een licht verstandelijke beperking. Zij zijn als geen ander in staat om de onlinecursussen van nulekkerinjevel.nl te coachen.

Ons team van trainers bestaat uit de volgende personen:

Medewerker

Trudi Mesch

Eigenaar

Trudi is psycholoog, oprichter van Nulekkerinjevel.nl, MentaalVaardig.nl en eigenaar van Psychologenpraktijk Lexmond.
In 2005 ontwikkelde ze het tuinmodel, omdat ze ontdekte dat er universele spelregels zijn die volwassenen en kinderen helpen om Mentaal Gezond te zijn. In 2007 kwam haar eerste boek ‘Leef zoals je bedoeld bent’ en in 2017 het tweede boek ‘Hekwerk en Schuttingtaal’. Dit laatste boek schreef zij met Anita Brink. Het beschrijft de spelregels die helpen met het behouden van goede relaties en vriendschappen maar ook om zelf lekker in je vel te zitten. Zij heeft ontdekt dat deze spelregels psychische, relationele (thuis, werk en maatschappij) en opvoedkundige problemen oplossen. Haar drive is om zoveel mogelijk volwassenen/ kinderen te helpen om lekker in hun vel te zitten en goede relaties/ vriendschappen te laten hebben.

medewerker

Annerieke van Woudenbergh

Jeugd

Annerieke is een bevlogen Maatschappelijk Werkster i.o.
Het is haar expertise om jongeren en kinderen Mentale Vaardigheden aan te leren. Het lukt haar om moeilijke situaties inzichtelijk en begrijpelijk te maken. Ze heeft veel ervaring opgedaan in haar vorige werk als horecamanager en in haar huidige werk in de hulpverlening.

Medewerker

Magda Slimmens-Bos

Volwassenen

Magda is opgeleid als toegepast psycholoog en heeft zich gedurende haar loopbaan binnen de eerstelijnszorg als POH-GGZ, verder ontwikkeld tot stress/burn-outcoach en trainer.
Haar passie is het creëren van bewustwording en daarmee samenhangend gedragsverandering. Haar begeleiding is vooral praktisch van aard en zij zet jou aan tot het pakken van de regie over je leven, daarom heeft zij zich verbonden aan nulekkerinjevel.nl. Het tuinmodel is een praktisch model dat vanaf sessie 1 bewustwording creëert én tot gedragsverandering aan zet!

medewerker

Anita Brink

Organisatieontwikkeling

Samen met Trudi heeft Anita het boek ‘Hekwerk en Schuttingtaal’ geschreven, waarbij zij vooral heeft gekeken naar de samenwerking van individuen en teams binnen organisaties.
Haar ruime ervaring als leidinggevende binnen het HR-vakgebied van organisaties, brengt zij nu als organisatie coach in bij het begeleiden van medewerkers, teams en organisaties die een volgende stap in ontwikkeling willen zetten. Vastgelopen organisaties en teams komen hierdoor weer in hun kracht en kunnen succesvol de ontwikkelingen inzetten. Bij dergelijke processen wordt een groot beroep gedaan op de mentale vaardigheden van betrokkenen.

Investeren in
mentale vaardigheden loont!

Online Videocursus Lekker in je Vel en Goede Relaties incl
Mentale Vaardighedentest en Magazine: